petek, 01. januar 2010

Bilo je leto

Nekaj na to temo sem napisala že v začetku tedna, potem pa se je Sven (moja draga Tošibica) odločil, da me ima poln kufer in nehal dihati. Na intenzivni negi sem uspela skopirati, kar je vrednega, zdaj je pa dečko bolj kot ne samo še na aparaturah, ki jih bom pa tudi vsak hip izklopila. Sledila bo še operacija, da se pobere, kar je od organov mogoče uporabnega, potem pa konec. Sven se je držal dobra štiri leta, zadnje leto je bil sicer že nekoliko artritičen in siten, ampak bil je moj. Tole pišem na Svenu II., prav tako Tošibici.,

Torej, mineva leto. Prvo leto, ko sem bila celo leto v službi. Dobila sem pogodbo za nedoločen čas in to na istem mestu (no, delo je isto, naziv je drug), kjer sem začela, čeprav je nekaj časa kazalo, da ne bo šlo. In kljub nekaterim mogoče zoprnim spremembam grem v glavnem še vedno rada na šiht.

Blazno veliko sem se naučila, skupaj spravila menda osem spletnih objav, tudi dve čisto samostojni tiskani, in sodelovala pri še nekaj skupinskih. Skozi sem spravila eno konkretno zahtevno reč, še veliko večja pa prihaja v naslednjem letu. Aja, pa pripravništvo sem zaključila z menda kick-ass pripravniško nalogo.

Pretekla sem več kot 750 km, kar sicer ni veliko v primerjavi z resnimi rekreativci, je pa ogromno, glede na to, da sem leto začela skoraj z nule, ko sem bila po petnajstih počasnih minutah še cel dan utrujena. Dandanašnji je ob pravem razpoloženju tudi več kot deset kilometrov mala malca. Drugače pa sem tekmovala na treh dirkah (ha!) in nikoli nisem bila zadnja. Na istih treh dirkah ter še na dodatnih štirih (in eni zelo mimogrede) sem špilala tudi tekaško spremljevalko, kar je pogosto veliko napornejše, kot se mogoče zdi. PST je padel šestkrat ali sedemkrat, Golovec pa je bil vsakič nižji in krajši.

Izletov v Prekmurje je bilo pet (okej, eden se je začel še lani), eden je bil celo delno služben (pa še državi sem prišparala nekaj cekinov).

Kaj dosti drugega se pa pravzaprav ni zgodilo.

1518,5 km

1 komentar:

Luka pravi ...

:> ,... tako je ...