ponedeljek, 09. marec 2009

Lepota javno objavljenega službenega mejla :)

"Mr. Michael Bennett"

09.03.2009 14:46
Prosimo, odgovorite za


Za
undisclosed-recipients:;
Kp

Zadeva
Od G. Bennett


Dear Friend,

Kako ste danes? Upam, da super. Jaz sem G. Michael Bennett iz Harlesden, North West London, tukaj v Angliji. Delam za NatWest Bank Corporation London. Pišem vam iz mojega oddelka, urad, ki je pomočnik direktorja (Greater London Regional Office), sem odkril opuščene vsoto $ 12,5 milijona ZDA dolarjev (dvanajst tisoč pet sto milijonov ameriških dolarjev) v računu, ki pripada eni od naših tujih kupcev Pozna Mr Thompson Morrison, ameriški državljan, ki na žalost izgubil življenje v plane crash of Alaska Airlines Flight 261, ki je potekalo 31. januar 2000, vključno z njegovo ženo in hčerko samo.

Izbira kontaktu ste se zbudili iz geografske narave, kjer živite, še posebej, ker se Ishlapjelost posla in zaupnost tukaj. Sedaj naš bančni je čakal za katerokoli od sorodniki se nadaljuje navzgor za trditev, vendar nihče ni naredil. Osebno so bili neuspešni pri lociranju sorodnikom za 2 leti, zdaj sem iskati vaše privoljenje, da vam je ožjih sorodnikov / bo upravičenec do pokojnika, tako da se izkupiček od tega računa vrednotijo na 12,5 milijonov dolarjev se lahko plača s tabo.

To bo izplačana ali delijo v ti odstotki 60%, da mi in 40% za vas. Imam zavarovane vse potrebne pravne dokumente, ki se lahko uporablja za nazaj do tega zahtevka, ki smo. Vse kar rabim je, da izpolnite vaše imena do dokumentov in legalizuju v sodni tukaj, da vam izkaže kot zakonitega upravičenca. Vse kar potrebujete zdaj je vaš iskren sodelovanju, zaupnosti in zaupanja, da bi nas vidi to transakcijo skozi. Zagotavljam ti, da te bodo izvajale v okviru zakonite dogovor, ki bo varoval si iz kakršne koli kršitve tega zakona.

Prosimo, navedite naslednje mi smo nekaj dni teči skozi:

1. Ime in priimek
2. Telefonska številka
3. Kontaktni naslov
4. Starost
5. Poklic

Ob šel skozi metodično iskanje, sem se odločila, da v stik z vami v upanju, da boste ta predlog zanimiv. Prosim za vašo potrditev in to sporočilo z navedbo vaše zanimanje vam bodo z več informacij.

S spoštovanjem,
G. Michael Bennett

2 komentarja:

Domen pravi ...

jezus, tega smo danes fasali vsi v službi. Očitno gre po državah.

Bojan pravi ...

Kriza.. leta in leta že krožijo taki maili. Zdej pa še v tej zumba slovenščini :-)