četrtek, 15. marec 2007

In odgovor LPP

na moja prejšnotedenska izvajanja.

Javno podjetje
Ljubljanski potniški promet, d.o.o.
Celovška cesta 160, 1000 Ljubljana

Sektor Promet - služba MPP
Tel: 01-58-22-500/501, Fax: 01-58-22-550
E-pošta: Prometna.operativa@LPP.si

Štev: 545 /tp
Datum: 13. marec 2007

Gospa
[jast]
[moj emajl]

Zadeva: Odgovor na pritožbo

Spoštovani!

Prejeli smo vašo pritožbo, v kateri opisujete dogodek, ki se je zgodil v sredo, 7. 3. 2007.

Glede na vremenske razmere, ki so bile navedenega dne, moramo poudariti, da možnosti nastanka opisanega dogodka nikakor ne oporekamo, kakor tudi ne dejstvu, da za pešca tak dogodek ni prijeten. Zato vas prosimo, da sprejmete iskreno opravičilo za doživete neugodnosti.

Zagotovo se moramo vremenskim razmer in posledično stanju na cestišču, prilagoditi vsi udeleženci v prometu. Voznike smo ob vaši pritožbi opozorili na primerno pozornost do pešcev, še posebej v neugodnih vremenskih razmerah. Verjemite pa, da se glede na stanje cestišča v Ljubljani, vozniki avtobusa, ki je precej večje vozilo od osebnega vozila, ne morejo izogniti vsem lužam, ki se ob padavinah pojavijo na cesti. Poleg tega zaradi teže vozila in velikosti, ter širine pnevmatik, avtobus izpodrine precej vode tudi ob zmanjšani hitrosti. Podobnih luž na ljubljanskih cestah, ter ulicah, pa ni malo in za stanje cest v Ljubljani, posledično pa tudi za nastale luknje in luže na cestišču, ni odgovorno naše podjetje, pač pa podjetje, ki jih vzdržuje.

Lep pozdrav

Vodja prometne službe MPP,
Peter Horvat


Ha!

1 komentar:

ursa pravi ...

Nekak je z zadnjim stavkom uspel čist pokvarit fenomenalen vtis, ki ga pusti ostalo besedilo. Lahk bi se vzdržal kazanja s prstom in bi bil hud frajer ...

Drugač pa me likes.