torek, 19. december 2006

Samo še za zavarovalničarje moram kaj najti

Prejle je klicala Gabrijela z Dela. Če smo pred dnevi dobili brezplačni izvod njihovega časopisa in če bi naročili... Pa sem jo kar prekinila: "Mi se pa ne strinjamo z vašo uredniško politiko in ne bomo naročili, hvala."

6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Svojat komunistična!

Anonimni pravi ...

Svojat komunistična!

tomaz pravi ...

predstavli si, da te kličejo z Družine....in na drugi strani ženski glas, ki bi ga lahko povzel kot brhek, nežen in vljuden VS. vzdihajajoč, sexy in erotičen.

In preden je ženska prišla do bistva "če bi se vi hotli slučajno naročit na Družino" (koji direktni marketing, jim bom dal, da dobo klical, motil in se ponujal) nikakor nisem mogu razbrat, a je na drugi strani res osladna ter vljudna zenska, ali potrebnica, ki klice po nakljucnih cifrah in....čaka da se ji orgazem nasmeji.

Skratka, ko izvem, da kliče iz družine, ji odgovorim z NE, kasneje pa me butne v glavo, da še tako krščanski cajntk se hoče reklamirat na perverzen način. Sej ne vem, kam nj se prtožm :)

Mayhem pravi ...

Hehe, dobr si ti to rešila :)

Anonimni pravi ...

And I tell him straight ...
Jst bi se rekla, naj nehajo s statistiko zavajati ljudstvo. Mislim, zadnjic objavili, da naklada DELA narasca. Kot da ima to kaj veze, ce ga najbrz dobi vsak drzavni usluzbenec, da pokrivajo izgubo narocnikov ...
Novinarji pa usli na Dnevnik.

igor pravi ...

Seveda je naklada narasla, če so ga pa v kaslc metal folku v času, ko so ga zastonj talal na Liffu...