nedelja, 03. december 2006

Impromptu midi* blog meet

Na katerega nisem bila povabljena, sem pa vseeno prišla. Ha!

No, v glavnem, v svetlo opravljeni možicelj Had je že čakal pred Skalco, potem sem prišla jaz, sledili so Tomaž, David in Mitja. Prišla sta še Piškot in Baya, z največjo zamudo pa je priskakljal še Matej. Govora je bilo o marsičem, menda smo celo čisto malo sledili tudi dnevnemu redu, veliko opravljali osebo iks, ki je ne bomo klicali po imenu (še manj pa linkali), se ji je moralo pa včeraj blazno kolcati. Po zaključku uradnega dela dnevnega reda smo se vsi razen Davida spakirali v Piazzo, kjer smo nadaljevali z neuradnim delom srečanja. Kako je pogovor zašel na odpadle roke, bruhice in spolno življenje blogerjev, ne vem, ampak smo preživeli.

:)

* Zanimivost: prvi plenarni slovenski blog meet, ki se je zgodil pred več kot dvema letoma, je imel točno toliko udeležencev kot sinočnji navratnanosni. Stopnja prekrivanja: 25%.

9 komentarjev:

had pravi ...

sem razmisljal, kdo bo objavil :) porocilo..

kaj pa zapisnik :)

BeeBee pravi ...

Zapisnik ima Tomaž čez.

Tamara pravi ...

Aha, torej so bile tudi punčke prisotne. Dobro. Sem se že bala, da moram res do konca odpreti oči in sesti v avto. Resnici na ljubo; ne bi zneslo pred 20:30. Je bila pa tdui to kar dobra motivacija, da sem edina.

No, pa drugič, ko bom bolj pri zavesti.

had pravi ...

saj se je vse skupaj zavleklo do 23:14 ure.. in bilo je poucno :) ko clovek odkrije stvari, ki jih ne ve :) in je presenecen.. jao jao :) kaj vse beebee ve o meni :)

tomaz pravi ...

zapisnik! fetrik :)

p.s.: nisem vedel da je Ute bila na prvem planetarnem wannabe 90210 zasedanju :) Ko sem jo prvič spoznal, sem ji moral servirati o slovenski inačici njenega imena Ute oziroma Uta/Utica in sicer "Hundehütchen". :-) Seveda sem jo prijetno nasmejal :)

BeeBee pravi ...

Tamara, ja, tudi punčke smo bile. Si bila pa ti edina originalno povabljena.

Had, menda imam nekje celo naslov častne Zasavke. ;)

Tomaž: sedi, 5!

Irka pravi ...

Ja, Had, ce bi ti vedel ...
;-)))

had pravi ...

vsak dan kaj novega izvem.. in potem sem tako sokiran, da razmisljam, kam bi se skril :)

Anonimni pravi ...

Sej ni čudno. Tolk spyware svinjarije kot tu ti ne poskušajo uturiti niti na porno sajtih.